Löydä vahvuutesi ja tee elämästäsi laadukkaampi

Tarjoan tukea niin yksilöille, pariskunnille, perheille kuin myös yhteisöille ja ryhmille.

Seksuaalineuvonta

Seksuaalisuus on tärkeä ja luonnollinen osa meitä. Parhaimmillaan se voi olla voimavara ja hoitava osa-alue elämässä. Se vaikuttaa suuresti siihen miten voimme ja miten näemme itsemme. Se voi tuoda iloa ja leikkisyyttä elämään.

Koskaan ei ole liian myöhäistä keskittyä seksuaalisuuteensa ja seksielämän parantamiseen. Aina on toivoa ja keinoja.

Seksuaalineuvontaan voi tulla yksin tai yhdessä puolisonsa kanssa. Teen oletuksena kaikki tapaamiset Zoomin välityksellä, jolloin välimatka ei ole ongelma.

Seksuaalineuvonta, yksilöaika 45 min 52 € (ensimmäinen kerta 60min)

Seksuaalineuvonta, pariaika 60 min  87€ 

Voit varata aikasi tai kysyö lisää sanna@karaatti.fi

Lue lisää seksuaalineuvonnasta blogistani

Useimmiten neuvontatyöskentelyn kesto on 1-5 kertaa. Neuvonta on keskusteluapua eikä se sisällä fyysistä koskettamista.

Tavoitteena tyydyttävämpi ja laadukkampi parisuhde

Pariskunnille suunnatut kokonaisuudet ja seksuaalineuvonta ovat suunnattu vahvistamaan ja syventämään pariskunnan välistä dynamiikkaa ja yhteyttä. Tavoitteena on löytää entistä syvempi yhteys parisuhteeseen.

Haluan auttaa pariskuntaa luomaan entistä eheämmän ja laadukkaamman parisuhteen, jossa voi levätä ja kasvaa puolison rinnalla. Hyvinvoiva parisuhde on henkisesti ja fyysisesti tyydyttävä, iloa elämään tuova, kannattatteleva elementti. Koskaan ei ole liian myöhäistä työstää yhdessä parisuhdetta avoimemmaksi ja tyydyttävämmäksi.

Suosittelen lämpimästi parisuhdekurssejani ja parisuhdeneuvontaa. Tarvittaessa voimme räätälöidä juuri teille sopivan kokonaisuuden. Tutustu myös vanhemmuuteen liittyviin kokonaisuuksiin.

Parisuhteeseen liittyviä blogitekstejä löydät täältä.

Riittävä ja sopiva

Naisen keho muuttuu ja kehittyy läpi elämän. Muuttuvan kehomme kanssa elämisessä tukea voi saada kanssamatkustajilta, lähellä kulkevista naisista: äideistä, tyttäristä, isoäideistä, ystävistä jne.

Olen saanut työssäni ja omassa elämässäni todistaa naiseudessa kasvamisen jakamisen arvokkuuden. Kuinka mahtavaa on jakaa omaa kasvuprosessia edeltävien ja tulevien sukupolvien kanssa! Mikä voima on siinä, että saa jakaa ajatuksia muuttuvasta kehosta ystävien kesken ja työstää omia kipupisteitä naiseudessa hyväksyvässä ja rakastavassa ilmapiirissä!

Joskus yhteyden luomiseen tai eheyttämiseen voidaan tarvita hieman apua. Siksi olen luonut erilaisia kokonaisuuksia, joiden kautta voin tukea upeita naisia matkallaan omassa kehossa.

Naisille suunnatut kokonaisuudet ovat suunniteltu vahvistamaan naiseutta ja henkilön kykyä nähdä itsensä hyvänä ja riittävänä juuri sellaisena kuin hän on. Osa kokonaisuuksista on suunnattu ryhmille, mutta sopivat myös yksilölliseen asioiden työstämiseen. Tarvittaessa voimme räätälöidä yksilöllisen kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi. Naiseuteen liittyvät blogitekstit voit lukea täältä.

Vanhemmuus ja seksuaalikasvatus​

Vanhemmuus on haastava tehtävä. Kuinka tukea kasvavan lapsen ja nuoren seksuaalisuutta? Kuinka luoda kotiin avoin ilmapiiri, jossa voi puhua aivan kaikesta ja jossa asioista voidaan rakentaa luottamuksen varaan? Kuinka puhua lapsille asioista, joista itselle ei ole koskaan puhuttu omassa lapsuudessa tai nuoruudessa?

Seksuaalisuus on aihealueena monille arka ja vaikea puheenaihe. Kuitenkin olisi todella tärkeää, että siitäkin pystyttäisiin puhumaan kotona. Nimittäin, jos lapsia tai nuori ei saa vastauksia kysymyksiinä tai mietteisiinsä kotoa, hän etsii tiedon muualta. Ja sitä onkin runsaasti tarjolla, ilman suodattimia. 

Seksuaalikasvattajana, kasvatustieteilijänä ja erityisopettajana voin tukea vanhempia ja perheitä lasten kasvatukseen sekä seksuaalikasvatukseen liittyvissä haasteissa. Vaikka seksuaalisuudesta puhuminen olisi haastavaa, siinäkin voi kasvaa ja kehittyä. Voi opetella puhumaan. Olen nähnyt tämän prosessin niin monta kertaa, että uskallan luvata sen olevan mahdollista. Avoimuuden hedelmiä on upeaa ihailla. Suosittelen lämpimästi  ”seksuaalikasvatuksen tuki”-kokonaisuutta vanhemmille. Voimme myös rakentaa juuri teidän perheelle sopivan kokonaisuuden. 

Perheisiin liittyvät blogitekstit voit lukeä täältä.

Ota yhteyttä

Lisätietoja ja aikatauluvaraukset sähköpostitse tai puhelimitse

sanna@karaatti.fi

+358 50 593 1439