Tutustu kokonaisuuksiin ja varaa aikasi

Seksuaali-neuvonta

Seksuaalineuvontaan voi tulla yksin tai yhdessä puolisonsa kanssa. Teen oletuksena kaikki tapaamiset Zoomin välityksellä, jolloin välimatka ei ole ongelma.

Seksuaalineuvonta, yksilöaika 45 min 64 € (ensimmäinen kerta 60min)

Seksuaalineuvonta, pariaika 60 min  92€ 

Voit varata aikasi tai kysyö lisää sanna@karaatti.fi

Pariskunnat

Seksuaalineuvonta pariskunnille voi vahvistaa ja syventää pariskunnan välistä dynamiikkaa ja yhteyttä. Tavoitteena on löytää entistä syvempi yhteys puolisoon.Matkalla kohti hyväksyvää naiseutta

Haluan tukea naisen kasvua läpi elämän. Usein naisasiakkaideni kanssa käytävät teemat liittyvät vahvasti minäkäsitykseen ja kehonkuvaan. Tavoitteena on armollisempi ja lempeämpi suhtautuminen itseensä ja kehoonsa.

Perheet

Haluan tukea perheitä lasten seksuaalisen terveen kehityksen tukemisessa. Tavoitteena on luoda kotiin avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri, jossa voi puhua myös haastavista ja noloista asioista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Toistaiseksi kaikki tapaamiset tapahtuvat videopuheluina Zoom-yhteydellä. Korona-tilanteen väistyttyä voimme tavata joko toimitiloissani Helsingissä tai jatkaa Zoom-tapaamisia. 

Tapaamisen kesto riippuu kokonaisuudesta ja yhteisestä sopimuksestamme. 

Pakettia ei ostamisen jälkeen palauteta, mutta tapaamisajankohtia voidaan muokata tarpeen mukaan. Kuitenkin 24 tuntia ennen tapahtuvista perumisista veloitamme 50% hinnasta. Huomioithan muut asiakkaat ja perut/siirrät tapaamisajankohtia riittävän ajoissa. 

Ehdottomasti! Kaikki käymämme keskustelut ovat luottamuksellisia. En myöskään kirjaa niitä mihinkään sähköiseen järjestelmään. 

Seksuaalineuvonta ja keskustelua ja kuuntelemista. Siihen ei liity kosketusta eikä seksuaalisia tekoja. 

Seksuaalineuvonnan hintaan vaikuttaa osallistuuko neuvontaan yksi henkilö vai pariskunta. Myös neuvonnan kestolla on merkitystä. Yleensä tapaaminen kestää yksilöneuvontana 45 minuuttia per tapaaminen ja parinkunnilla 60 minuuttia tai 75 minuuttia. 

Seksuaalineuvonta kestää yksilötapaamisena yleensä 45 minuuttia ja pariskunnilla 60 minuuttia tai 75 minuuttia. Neuvontatapaamisia on yleensä noin 1-5 kertaa. Voimme kuitenkin muokata tapaamiskertojen ja pituuden määrä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.