Haluan katsella maailmaa kristittynä naisena, joka näkee Jumalan armahtavana ja rakastavana Isänä, joka on luonut meihin kaiken sen mitä meissä on. Se on todella lohdullinen tieto. Olemme hänen kuviaan, täydellisiä juuri siksi. Kaikki ne yksityiskohdat meissä, kehossamme, joista emme ole niin kiitollisia, ovat myös Hänen kuvaansa meissä. Eivätkö ne silloin ole juuri oikeanlaisia lahjoja?

Yksi Hänen suurista lahjoistaan on seksuaalisuus kaikkine pienine yksityiskohtineen. Hän on luonut meihin uskomattoman voiman ja kapasiteetin, jonka kautta voimme ammentaa elämäämme iloa ja tyytyväisyyttä. Jostain syystä juuri seksuaalisuuteen, etenkin kristittyillä, liittyy paljon erilaisia ennakkoluuloja ja häpeää. Jostain syystä Jumalan meille antama ihmeellinen lahja on muuttunut irvokkaaksi ja häpeälliseksi asiaksi. Olen kiitollinen, että olen saanut olla tässä kohdassa auttamassa ihmisiä kohti seksuaalisuutta, jotka pohjautuu häpeän sijaan rehellisyyteen ja iloon.

Uskon, että jokainen ihminen on yhtä arvokas ja tärkeä. Raamatussa yksi minun lempipaikoistani on Laulujen Laulut. Ihailen miten hienosti kirjoittaja kuvaa näiden kahden rakastavaisen fantasiointia, rakkautta ja intohimoa.

Minun elämässäni uskolla, toivolla ja rakkaudella on merkittävä rooli. Haluan oppia rakastamaan itseäni kuten Hän meitä rakastaa ja sitä kautta voin myös luoda ympärilleni uskon, toivon ja rakkauden ilmapiiriä.