Seksuaalineuvonta

portaat

Seksuaalisuus on osa meitä läpi koko elämämme. Se vaikuttaa suuresti siihen miten voimme ja miten näemme itsemme. Seksuaalisuus on parhaimmillaan voimaannuttava tekijä elämässämme. Sen tuo iloa ja leikkisyyttä elämään. Koskaan ei ole liian myöhäistä keskittyä seksuaalisuuteensa ja seksielämän parantamiseen. Aina on toivoa ja keinoja. 

Seksuaalineuvontaan voi hakeutua joko hakemaan tukea haastavaan tilanteeseen tai vaan parantaakseen elämänlaatua. Haluan luoda ilmapiirin, jossa kaikista myös seksuaalisuuteen liittyvistä asioista on lupa puhua ja kysyä.  Vastaanotolla keskustellaan luottamuksellisesti asioista, jotka asiakas haluaa tuoda esiin. Seksuaalineuvonta on tarkoitettu kaikille. Neuvontaan voi tulla yksin tai kumppanin kanssa.

Seksuaalisuuteen liittyvät teemat vaihtelevat elämäntilanteen ja iän mukaan.  Seksuaalineuvonnassa käsitellään turvallisessa ympäristössä seksuaalisuuteen, seksiin, sukupuolisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Käsiteltäviä teemoja voi olla esimerkiksi kehonkuva, elämäntilanteisiin liittyvät muutokset (raskaus, sairaudet, ero, menetykset, lääkitys), muutokset seksuaalisessa halussa, kiihottumisvaikeudet, yhdyntäkivut, orgasmivaikeudet sekä parisuhteeseen liittyvät asiat. 

Useimmiten neuvontatyöskentelyn kesto on 1-5 kertaa. Neuvonta on keskusteluapua eikä se sisällä fyysistä koskettamista. Varaa aikasi täältä. 

Varaa aikasi seksuaalineuvontaan täältä. Lue lisää seksuaalisuudesta blogistani täältä