Maailmassa on miljardeja naisia, jotka menstruoivat joka kuukausi. Osa naisista hikoilee parhaillaan kuumien aaltojen kourissa, toisten kehoa muovaa murrosikä, toisten äitiys. Toisilla on kipeät kuukautiset, toisilla kivuliaita yhdyntöjä, toisten limakalvot ovat liian kuivat ja osa kärsii seksuaalisista traumoista.

Monet eivät ole tyytyväisiä kehoonsa, jotkut kärsivät eriparisista rinnoista, toiset liian isoista ja toiset liian pienistä. Naisten elämä on todella monimuotoista ja emme todellakaan ole yksin haasteidemme kanssa!

Sillä hetkellä, kun epätoivo nousee, meidän olisi hyvä muistaa kanssasisaremme, Usein unohdamme, että ympärillämme olevat naiset painivat omien naiseuden haasteiden kanssa, kenenkään elämä naisena ei ole täysin mutkatonta. Ja useimmiten, vaikka jonkun elämä päältä päin näyttäisi täydelliseltä, on jokaisella meillä omat haasteemme ja kompastuskivemme.

Meissä naisissa on käsittämätön voima. Kannustan teitä arvon sisaret, jakakaa huolianne teidän lähellä olevien naisten kanssa. Voi olla, että huolet ja murheet muuttavat muotoaan, kun niitä saa pohtia yhdessä jonkun tai joidenkin kanssa, jotka kulkevat samaa polkua omalla yksilöllisellä reitillään.  

Olen liittänyt alle muutamia kysymyksiä, joista voit aloittaa polkusi kohti avoimempaa ja hyväksyvämpää naiseutta. Sen polun läpikäyntiin ei ole koskaan liian iäkäs! Koskaan ei ole myöhäistä. Kysymyksiä voi pohtia sinulle tärkeiden ja luotettavien naisten kanssa yhdessä tai itsekseen. Kuljen mielelläni kanssasi tätä naiseuden polkua rinnallasi. Prosessiin voit lähteä yksin ja yhdessä muiden naisten kanssa. Voimme myös tarvittaessa muokata juuri sinulle sopivan konseptin.

Oletko sinut seksuaalihistoriasi kanssa, onko joitain teemoja, joiden käsittely tai muistelu tekee kipeää tai herättää häpeän tunteita? 

Pidätkö omasta kehostasi? Miltä viime aikaiset muutokset kehossasi tuntuvat? 

Miltä seksuaalisuutesi sinusta tuntuu? Herättääkö se sinussa positiivisia vai negatiivisia tunteita? Pystytkö tuottamaan itsellesi nautintoa itsetyydytyksen kautta? 

Oletko tyytyväinen nykyiseen seksiälämääsi? Miksi? Miten sitä voisi parantaa?  

Millainen sinun kehoitsetuntosi on? Miten voisit parantaa sitä?