Syvemmälle seksuaalisuuteen verkkokurssi

”Syvemmälle seksuaalisuuteen verkkokurssi pariskunnille” sisältää seitsemän luentoa, runsaasti tehtäviä ja lisämateriaalia. Voitte ostaa kurssin kokonaisuutena valita teitä kiinnostavat yksittäiset luennot.

Seksuaalineuvoja Sanna Hännisen ja seksuaaliterapeutti Pia Rendicin yhdessä ja erikseen pitämät luennot muodostavat kokonaisuuden, jonka avulla voitte parantaa parisuhteenne kommunikaatiota ja tunneyhteyttä, syventää keskinäistä seksuaalista halua, harjoitella yhteisten seksuaalifantasioiden luomista, sekä lisätä yhteistä seksuaalista nautintoa.

Lisäksi tarjolla on luennot liittyen haluttomuuteen, halujen eriparisuuteen ja seksuaalihistorian työstämiseen

Kokonaisuutta voi täydentää seksuaalineuvonnalla tai -terapialla lisämaksusta. 

Ota yhteyttä

Lisätietoja ja aikatauluvaraukset sähköpostitse tai puhelimitse

sanna@karaatti.fi

+358 50 593 1439

Kasvatustieteiden maisteri, laaja-alainen erityisopettaja, terveystiedon ja psykologian lehtori, seksuaalineuvoja, kouluttaja, terapeuttiopiskelija,  kolmen lapsen onnellinen äiti sekä kärsivällisen miehen tyytyväinen vaimo.

Pyrin tukemaan asiakkaitani kaikella sillä taidolla ja koulutuksella mitä minulla on. Usein seksuaalineuvontani on enemmänkin parisuhdeterapiaa ja kokonaisvaltaista asiakkaan elämäntilanteen huomioonottamista. Olen erikoistunut erityisesti naisten minäkuvaan liittyviin haasteisiin, parissuhteen pulmiin ja vanhemmuuteen. 

Copyright 2019 by Avant WordPress Theme All Right Reserved.